Неділя, 2024 Кві 28, 08:59

Євангельська церква "Тихая Пристань"

Логін:
Пароль:
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Головна » Архів матеріалів
В розділі форум проходить багато опитувань, зокрема про відпочинок 3-4 травня. Поділіться враженнями, нам цікава ваша думка (Організатори).Щоб перейти натисніть на "Форум".
Переглядів: 498 | Додав: naik | Дата: 2010 Тра 07 | Коментарі (0)

В неділю 9 травня волейболу небуде.
Переглядів: 548 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 30 | Коментарі (0)

З усіх тварин жирафи сплять найменше – від десяти хвилин до двох годин на добу ( в середньому – менше двох годин ). Здається, вони взагалі ніколи не сплять, чого не скажеш про людські створіння. Якщо людина так мало спить, це означає, що вона страждає на безсоння. Але для жирафів надзвичайно коротке спання – то не розлад, такими їх створив Господь Бог.
Якщо ви гадаєте, що спати дві години на добу – це дуже мало, подумайте про Того, Хто взагалі ніколи не спить: про Небесного Отця, нашого Творця. Зображуючи постійне Боже піклування, автор псалма стверджує: «Не здрімає твій Сторож» (Пс. 120:3). У контексті цього псалма стає зрозумілим, що здатність Бога ніколи не спати – нам на користь. У вірші 5 написано : «Господь – то твій Сторож», тобто Він захищає, береже й піклується про нас без будь-якої потреби зробити перерву й відпочити. Наш Захисник постійно дбає про наше благополуччя. Як с ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 28 | Коментарі (1)

Человеческие привязанности, какими бы ценными они ни были, в первую очередь должны проявляться в верности Христу. Этот день (7 марта) в истории Церкви принадлежит Перпетуе, которая настолько вдохновила ранних христиан, что Августин предупреждал об опасности превознести ее авторитет наравне с авторитетом Писаний. Перпетуя родилась около 176 года в Карфагене (Северная Африка), и выросла в знатной семье. Ее отец не был христианином, но братья и мать были преданны Христу. Перпетуя, умная и красивая, получила хорошее образование и вышла замуж, а затем родила сына. В 202 году император Септимий Север начал гонения на христиан, и вскоре Перпетуя была посажена под домашний арест. Когда отец уговаривал ее отречься от веры, она указала на сосуд с водой и спросила: «Отец, ты видишь этот сосуд? Можно ли назвать его как-нибудь иначе, а не сосудом? Поэтому и я не могу назвать себя иначе, как тем, что я есть на ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 27 | Коментарі (0)

Марта і я нещодавно побували в деяких великих закордонних містах. Ми були просто приголомшені, побачивши, який нещасний і занепалий наш світ. Нас вразило, що мільйони людей ніколи не чули Доброї Новини про милість Ісуса. Задача євангелізації цих країн здавалася просто неймовірною.
Але потім я згадав історію про хлопчика, який гуляв біля моря. Побачивши, що під палаючим сонцем умирають сотні морських зірок, він почав жбурляти їх назад у море. Один перехожий запитав: "Що ти робиш?" Хлопчина відповів: "Рятую їм життя". "Залиш цю марну справу, - порадив той, - ти все одно не врятуєш усіх цих морських зірок". "Так, - зауважив хлопчик, - але кожна з цих спасенних зірок не погодилася б з вами".
Мені подобається мислення цього хлопця. Коли величезні хвилі гріха жбурляли нас на скелі проблем помирати, Бог послав Свого Сина, щоб Він, "ходячи уздовж берега" ... Читати далі »
Переглядів: 550 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 20 | Коментарі (0)

Леслі та її двох дочок ось-ось мали виселити з домівки. Хоча Леслі вірила, що Бог може допомогти, але жодного просвітку в цій проблемі досі не бачила. "Де ж Бог?" - нервувала жінка. Коли вона їхала до суду, то моли­лася, щоб Бог втрутився і щось зробив. Аж тут почула по радіо пісню, в якій співалося: "Бог тут! Радійте всі, чиє роз­бите серце". Це були слова втіхи від Бога, яких жінка так потребувала!
 В приміщенні суду Леслі стояла пе­ред суддею, слухала його вирок, підпи­сувала необхідні папери, але Бог нічим не виявляв Свого втручання.
Коли ж Леслі прямувала до своєї машини, біля неї зупинилася якась ван­тажівка. "Пані, - звернувся до жінки водій, - я чув Ваше свідоцтво там, у суді, і впевнений, що Бог хоче, аби я Вам допоміг". Так він і вчинив: Гарі подзвонив одній жінці з місцевої церкви, і та пода­ла апеляцію, ставши посередником між обома сторонами. І їй не без в ... Читати далі »
Переглядів: 560 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 14 | Коментарі (2)

Не забувайте заходити в розділ "Форум", та є цікаві запитання та опитування. Заходьте, лишайте свої коментарі! Не лишайтесь байдужими, беріть активну участь в обговореннях, задавайте свої запитання та беріть участь в опитуваннях. Щоб перейти натисніть на "Форум".
Переглядів: 579 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 11 | Коментарі (0)

Passion World Tour 2010

Всім кому не байдуже майбутнє наших друзів та для кого важливий власний розвиток у Христі!

Чому ми проводимо світове турне?

Passion вірить у студентів та в «студентські роки», інакше кажучи, ту частину життя, протягом якої в багатьох молодих людей формуюється особистість та визначаєтсья напрямок у житті. Ми також віримо, що сучасні студенти мають унікальну можливість кардинально впливати на майбутнє та сприяти формуванню позитивного сценарію розвитку історії людства.

Також ми віримо в міста, массивні урбаністичні центри, які не тільки забезпечують чудову можливість для впливу Євангеліє на культуру, але й містять у собі найбільшу концентрацію студентів на планеті. Для багатьох, великі міста важливі лише з точки зору комерції, промисло ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 11 | Коментарі (0)

Під час одного євангелізаційного слу­жіння в Ірландії відомий проповід­ник пояснював усім присутнім, що озна­чає перебувати у Христі й цілковито довіряти Йому в будь-якому випробу­ванні. В кінці своєї палкої проповіді мі­сіонер кілька разів повторив: "Це означає, що за будь-яких обставин ви можете ска­зати: «Я все здолаю - у мене є Ісус!»"
 Потім присутніх запросили поділитися своїми свідченнями. Одна молода жінка сказала: "Кілька хвилин тому я отримала телеграму з повідомленням:
«Мама дуже хвора, негайно вертайся додому першим же потягом». Прочитавши ці слова, я зрозуміла, що ваша проповідь - це Божа відповідь мені. Моє серце відкрилося назустріч Господу й сказало: «Я все здолаю - у мене є Ісус!» Відразу ж відчула, як серце спов­нилося невимовним спокоєм і силою".
Через три-чотири тижні цей євангеліст отримав від тієї жінки лист, який містив такі слова: "Дуж ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 10 | Коментарі (1)

Сегодня многие организации и отдельные лица стараются четко «определить цель» своей деятельности. Двести лет назад то же делал Иоганн Себастьян Бах. Иоганн Себастьян Бах, самый младший ребенок в семье немецкого музыканта, был крещен в Эйзенахе 23 марта 1685 года в возрасте двух дней. Он обладал музыкальным даром, и его способности получили дальнейшее развитие, когда в возрасте девяти лет он переехал к старшему брату, который преподавал музыку.
 Иоганн также любил Священное Писание. Он собрал личную библиотеку из восьмидесяти трех томов, куда входила Библия, произведения Лютера и труды последователей Лютера. Вскоре он объединил свою любовь к музыке и Писанию, сделав такую запись на полях Первой книги Паралипоменон (гл. 25), где царь Давид дает наставление храмовым музыкантам: «Эта глава может послужить истинной основой для любой музыки, угодной Богу».
 Иоганн готов ... Читати далі »
Переглядів: 574 | Додав: naik | Дата: 2010 Кві 08 | Коментарі (3)

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 »
Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. ПовнаХата:Все, що Вам портрібно!